vrijdag, februari 23, 2024

mr. C.P.R.M. (Kees-Pieter) Dekker

Advocaat Kees-Pieter Dekker is specialist arbeidsrecht, pensioenrecht en sociaal zekerheidsrecht. Uw juridische vraag of uw juridisch probleem en hoe ik u kan helpen om die vraag te beantwoorden of dat probleem op te lossen: daar gaat het mij om.

Uw advocaat, coach en zo nodig sociaal werker

En als het nodig is dat ik meer als sociaal werker coach moet optreden? Geen enkel probleem als u daardoor ook geholpen wordt. En samen met u proberen we het beste resultaat te behalen. Soms strikt juridisch maar meestal praktisch.

Kees-Pieter Dekker, advocaat arbeidsrecht, pensioenrecht en sociaal zekerheidsrecht

Ik ben gespecialiseerd in alles wat met werk, uitkeringen en pensioenen te maken heeft. Zeg maar: alles vanaf de arbeidsrechtelijke wieg tot aan het arbeidsrechtelijke graf en daarna…., maar heel af en toe maak ik ook een uitstapje naar andere rechtsgebieden, omdat de zaak mij intrigeert. 

Denkend aan mijn verhouding tot u, mijn relatie, dan streef ik een langdurige relatie na met constructieve samenwerking en toegankelijkheid. Ik sta zowel particulieren als ondernemingen bij.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op: 070 302 40 30 of het contactformulier.

Mr. C.P.R.M. Dekker staat ingeschreven in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten voor het rechtsgebied Arbeidsrecht en Sociaal-zekerheidsrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Recente artikelen

Kom werken bij Kortman Advocaten Den Haag

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.