maandag, juli 22, 2024

Arbeidsrecht

Ons kantoor heeft een ruime specialisatie in arbeidsrecht. Een greep uit de onderwerpen die vaak voorbij komen.

Opstellen en beoordelen van arbeidscontracten

Voordat u als werknemer aan de slag gaat, of een werknemer wilt aannemen, wilt u een goed arbeidscontract hebben afgesloten. Wij kunnen u helpen bij het beoordelen en opstellen van arbeidsovereenkomsten en alles wat er verder bij komt kijken. Denk aan verzuimprotocollen, geheimhoudingsbedingen of een personeelshandboek.

Onze advocaten kunnen u bijstaan en adviseren over het wijzigen van een arbeidsovereenkomst. Ook voor advies over wat de gevolgen van een cao-wijziging voor u betekent, bent u aan het juiste adres bij een arbeidsrecht specialist van Kortman Advocaten.

Naast het arbeidsrecht heeft Kortman Advocaten de kennis in huis voor vragen over uw pensioen, deelneming aan pensioenregelingen en bedrijfsfondsen.  Neem vrijblijvend contact op: 070 302 40 30 of gebruik het contactformulier of lees hier meer over het pensioenrecht.

Ziekte, verzuim en het arbeidsrecht

Heeft u (een conflict met) een zieke werknemer? Zowel de werknemer als de werkgever moeten zich aan bepaalde verplichtingen houden, zo niet kan dat verstrekkende gevolgen hebben.

Conflict en ontslag

Een groot deel van het arbeidsrecht wordt helaas geregeerd door conflicten en ontslag. Functioneert een werknemer niet? Heeft u een conflict met uw leidinggevende? Wilt u een werknemer ontslaan, wilt u als werknemer opzeggen of wordt u ontslagen?

Teken niet zomaar een vaststellingsovereenkomst! Dit kan gevolgen hebben voor de aanvraag van uw Ziektewetuitkering. Laat een vaststellingsovereenkomst opstellen door een advocaat van Kortman Advocaten. Wij kunnen voor u onderhandelen over de hoogte van de compensatie en problemen voor met een ww-uitkering voorkomen.

Vraag advies aan een arbeidsrecht advocaat

In al deze gevallen bent u bij een arbeidsrecht advocaat van Kortman Advocaten aan het juiste adres. Lees onze blogs over het arbeidsrecht of vraag om advies. Misschien komt u in aanmerking voor hulp van een advocaat op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (pro deo). Neem voor een gratis eerste gesprek contact op en vraag hoe wij jou kunnen helpen: 070 302 40 30 of gebruik het contactformulier.

 

Meer over......

Recente artikelen

Kom werken bij Kortman Advocaten Den Haag

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.