woensdag, mei 22, 2024

Vacature algemene advocaat

Kom werken bij Kortman Advocaten Den Haag – Vacature Advocaat

Kortman Advocaten heeft een vacature voor een zelfstandige en ondernemende advocaat. Wij zijn op zoek naar advocaat-ondernemers.

Zoekt u – alleen of met meerdere advocaten – aansluiting bij een advocatenkantoor in Den Haag? Bent u onze ontbrekende schakel?

Wie is Kortman Advocaten?

Kortman Advocaten is een advocatenkantoor in Den Haag met een lange traditie. Zij ziet zich graag als huisadvocaat van haar cliënten en bedient zowel particulieren als ondernemingen. De advocaten bij Kortman Advocaten zijn voornamelijk werkzaam op het verschillende rechtsgebieden (zoals verbintenissenrecht, ondernemingsrecht, vastgoed, arbeidsrecht, pensioenrecht, bestuursrecht, erfrecht en personen- en familierecht). De meeste advocaten werken in 1 of 2 rechtsgebieden. Andere rechtsgebieden zijn ook van harte welkom.

Kortman advocaten: stijl en gemakkelijk bereikbaar

Bij Kortman Advocaten krijgt u alle ruimte om te ondernemen en uw huidige praktijk uit te breiden. Ons fraaie kantoorpand straalt een zekere stijl uit. Een ruim trappenhuis, hoge plafonds en grote kamers om uw praktijk in te kunnen uitoefenen. Onze secretariële ondersteuning helpt u met praktische zaken, uw dossiers en factureren. Zo kunt u zich vooral richten op de advocatuur.

Kortman Advocaten is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer en bevindt zich op loop-/fietsafstand van de rechtbank. Ons pand heeft een aantal eigen parkeerplaatsen. Cliënten kunnen makkelijk voor het kantoor hun auto kwijt. Voor het kantoor bevindt zich ook een tramhalte.

Wat biedt Kortman Advocaten?

Wij verzorgen/bieden:

  • professionele secretariële ondersteuning
  • financieel-administratieve ondersteuning
  • moderne software om uw praktijk zo efficiënt mogelijk uit te oefenen
  • officemanagement
  • sectie overleg
  • aantrekkelijke voorwaarden

en vooral ook:

  • gezellige collega’s
  • informele en collegiale omgang

Maak kennis met Kortman Advocaten

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met mr. Harry Kortman (e-mail) of mr. Kees-Pieter Dekker (e-mail) of bel naar 070 302 40 30.

Recente artikelen

Kom werken bij Kortman Advocaten Den Haag

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.