maandag, juli 22, 2024

Vacature advocaat huurrecht

Kortman Advocaten heeft ruimte voor een advocaat huurrecht

Kortman Advocaten heeft een vacature voor een advocaat huurrecht! Wij zijn op zoek naar een zelfstandige advocaat ondernemer die zijn of haar eigen praktijk wenst te starten of voort te zetten. Vanwege een gewenste uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en kundige advocaat huurrecht!

Zoekt u – alleen of met meerdere advocaten – aansluiting bij een advocatenkantoor in Den Haag?

U kunt delen in de cliënten die op verschillende manieren ons kantoor weten te vinden. Onze cliënten nemen contact op met ons kantoor via de website of bellen ons kantoor met de vraag dat ze op zoek zijn naar een advocaat die gespecialiseerd is in huurrecht.

Ons kantoor heeft geen advocaat die op basis van gefinancierde rechtsbijstand kan werken met betrekking tot het huurrecht. Ons kantoor krijgt daarom regelmatig verzoeken die wij momenteel niet kunnen aannemen. Een goede start van of aanvulling op uw eigen praktijk! Het gaat om aanvragen op basis van gefinancierde rechtsbijstand op het gebied van slecht onderhoud van huurwoning en andere huurgeschillen. Ons kantoor staat zowel particulieren als ondernemingen bij.

Hoe kunnen wij u helpen?

U krijgt alle ruimte om te ondernemen en uw praktijk te starten of uit te breiden. Wij bieden secretariële ondersteuning die u helpt met praktische zaken en uw dossiers. Daarnaast bieden wij uitgebreide financieel-administratieve ondersteuning. Dit allemaal onder aantrekkelijke voorwaarden. Naast ondersteuning krijgt u gezellige collega’s die samenwerken in een informele en collegiale omgang.

Kortman Advocaten is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Rondom het kantoor zijn voldoende parkeerplaatsen.

Kom kennismaken!

Past u in de vacature voor een advocaat huurrecht? Of heeft u interesse en wenst u meer informatie? Neem gerust contact op Harry Kortman en/of Kees-Pieter Dekker: bel naar 070 302 40 30 of gebruik het contactformulier.

Recente artikelen

Kom werken bij Kortman Advocaten Den Haag

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.