maandag, juli 22, 2024

Vacature advocaat familierecht

Kortman Advocaten heeft ruimte voor een advocaat familierecht en erfrecht

Kortman Advocaten heeft een vacature voor een advocaat familierecht en/of erfrecht! Wij zijn op zoek naar een zelfstandige advocaat ondernemer die zijn of haar eigen praktijk wenst te starten of voort te zetten. Kortman Advocaten krijgt veel verzoeken om rechtsbijstand op het rechtsgebied van het familierecht en het erfrecht. Wij willen ons team graag uitbreiden en zijn daarom op zoek naar een enthousiaste en kundige advocaat familierecht en/of erfrecht!

Zoekt u – alleen of met meerdere advocaten – aansluiting bij een advocatenkantoor in Den Haag?

Een advocaat kan delen in de cliënten die op verschillende manieren ons kantoor weten te vinden. Onze cliënten nemen contact op met ons kantoor via de website, stellen hun vragen aan onze specialist Echtscheidingsadvocaat voor Mannen of komen via ons netwerk in aanraking met het kantoor. Op dit moment heeft ons kantoor geen advocaat die op basis van een gefinancierde rechtsbijstand werkt in het familierecht en/of erfrecht. Een goede aanvulling dus op uw eigen praktijk!

Hoe kunnen wij u helpen?

U krijgt alle ruimte om te ondernemen en uw praktijk te starten of uit te breiden. Wij bieden secretariële ondersteuning die u helpt met praktische zaken en uw dossiers. Daarnaast bieden wij uitgebreide financieel-administratieve ondersteuning. Dit allemaal onder aantrekkelijke voorwaarden. Naast ondersteuning krijgt u gezellige collega’s die samenwerken in een informele en collegiale omgang.

Kortman Advocaten is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Rondom het kantoor zijn voldoende parkeerplaatsen.

Kom kennismaken!

Past u in de vacature voor een advocaat familierecht en/of erfrecht? Of heeft u interesse en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op Harry Kortman en/of Kees-Pieter Dekker: bel naar 070 302 40 30 of gebruik het contactformulier.

Recente artikelen

Kom werken bij Kortman Advocaten Den Haag

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.