zaterdag, december 4, 2021

Alimentatie berekenen

Of je nu gaat scheiden, uit elkaar gaat met kinderen of al uit elkaar bent maar de financiële situatie is gewijzigd, een goede alimentatieberekening is heel belangrijk. Daar weten onze echtscheidingsadvocaten alles van.

Kinderalimentatie berekenen of herberekenen

Hoe hoog de kinderalimentatie voor de kinderen moet zijn hangt af van veel factoren. Sommige factoren, zoals salaris of uitkering van partijen, daar kom je niet om heen. Andere factoren zijn voor interpretatie vatbaar. Denk aan schulden en bijzondere uitgaven ten aanzien van de kinderen.

De echtscheidingsadvocaten van Kortman advocaten Den Haag kunnen u helpen om, binnen de juridische mogelijkheden, zoveel mogelijk alimentatie te ontvangen of juist zo weinig mogelijk alimentatie te hoeven betalen.

Partneralimentatie berekenen of herberekenen

Of u in aanmerking komt voor partneralimentatie danwel of u partneralimentatie moet betalen is afhankelijk van nog veel meer factoren dan de kinderalimentatie. Een juiste interpretatie van uw situatie en die van uw ex is daarbij nog meer van belang. Onze echtscheidingsadvocaten beschikken over de kennis en de tools en weten de juiste vragen te stellen om uw belangen daarin zo goed mogelijk te behartigen.

Nihilstelling alimentatie

Kunt u door wijziging van uw situatie helemaal geen alimentatie meer betalen? Dan kunnen wij een procedure voor u starten voor een nihilstelling van de alimentatie. Daarmee kan – in bepaalde situaties – de alimentatie op 0 worden gezet.

Meer over......

Recente artikelen

Kom werken bij Kortman Advocaten Den Haag

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.