maandag, juli 22, 2024

mr. J.D. (Hans) Bakker

Advocaat en specialist personen- en familierecht, echtscheidingsadvocaat voor mannen. Strijdlustig, scherpzinnig en een echte bondgenoot.

Hans Bakker (1968) is advocaat sinds 1997. Hij werd in 2000 partner bij de Dordtse vestiging van het Bredase advocatenkantoor Quarles & Jurgens. Na een aantal jaren zijn eigen advocatenkantoor te hebben gehad, is hij sinds 2014 partner bij het Haagse kantoor Kortman advocaten.

Advocaat Familierecht

In zijn carrière legde Hans Bakker zich toe op familierecht, vastgoedrecht en ondernemingsrecht. Sinds 2012 concentreert hij zich op het personen- en familierecht, meer in het bijzonder echtscheidingen, alimentatie berekenen, alimentatiegeschillen, omgangsregelingen en gezagskwesties. In februari 2019 heeft hij het concept Echtscheiding voor mannen overgenomen van mr. Marc Sassen na diens pensionering. De praktijk van Hans richt zich dan ook vooral op de mannelijke cliënt die betrokken raakt in een familierechtelijk kwestie.

Bent u een ondernemer die gaat scheiden?

Door zijn ruime ervaring met ondernemingen en ondernemingsrecht, spreekt Hans Bakker de taal van de ondernemende man. Hij begrijpt als geen ander de belangen van iemand die gaat scheiden en een eigen bedrijf heeft. Het versterkt zijn inlevingsvermogen en legt een degelijk fundament onder zijn juridische en praktische adviezen. Vanuit zijn netwerk kan Hans Bakker in voorkomende gevallen een beroep doen op alle relevante specialisten zoals fiscalisten en notarissen, zodat u als ondernemer uw bedrijf zo gunstig mogelijk kunt blijven voortzetten.

Hans Bakker: uw advocaat familierecht bij alimentatie berekenen

Alimentatie berekenen is een lastige klus, vooral als er bij een of beide partijen vermogen is, vastgoed en/of een eigen onderneming. Er komt heel veel kennis bij kijken en rekenvaardigheden om een goede alimentatie te berekenen. Bij Hans Bakker bent u aan het goede adres voor het verrichten van een alimentatieberekening of wanneer u een geschil heeft over de hoogte van de alimentatie.

Hans Bakker: scherp en geduldig

Juist in zaken waarin persoonlijke emoties sterk door kunnen klinken, is het van belang de rust te bewaren. Dankzij zijn ruime levenservaring, zijn uitzending als militair naar oorlogsgebied in de jaren negentig en meer dan drieëntwintig jaar werkervaring, beschikt Hans Bakker bij uitstek over de kwaliteit om afstand te nemen wanneer dat nodig is en vanuit redelijkheid en billijkheid dát advies te geven dat leidt tot het beste resultaat voor zijn cliënt.

Hans Bakker is een scherp en geduldig luisteraar, weet de context van de zaak feilloos te analyseren en gaat vervolgens snel over tot handelen. Op die manier geeft hij zijn cliënten de persoonlijke en zakelijke ondersteuning die zij nodig hebben en helpt hij hen – met respect voor het verleden – doelgericht op weg naar een nieuwe fase in hun leven.

Neem contact op met Mr Hans Bakker

Gaat u scheiden en heeft u een ervaren echtscheidingsadvocaat nodig die uw belangen goed behartigt? Neem contact op met Mr Hans Bakker: 070 302 40 30 of het contactformulier.

Mr. Hans Bakker staat ingeschreven in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten voor het rechtsgebied Personen- en Familierecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Recente artikelen

Kom werken bij Kortman Advocaten Den Haag

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.