woensdag, mei 22, 2024

mr. H.J.R. (Henk) Reinders

Henk Reijnders is na een zeer lang periode als advocaat nog steeds regelmatig bij Kortman Advocaten te vinden als adviseur. Hij is een all-round civilist en heeft een brede ervaring op het gebied van huurrecht en arbeidsrecht. Daarnaast is hij gespecialiseerd in ambtenarenrecht.

Adviseur arbeidsrecht, huurrecht en ambtenarenrecht

Hij adviseert en treedt op voor particulieren, bedrijven en overheidsorganisaties in arbeidsrechtelijke kwesties en huurgeschillen. Met name wordt zijn advies vaak gevraagd in complexe en veelomvattende kwesties.

Hij adviseert cliënten en collega’s zowel bij het aangaan als bij beëindiging van de arbeidsovereenkomst en een huurovereenkomst, maar ook bij tussentijds ontstane problemen en geschillen.

Adviseur Henk Reinders: een schat aan ervaring

Henk Reinders studeerde Nederlands recht aan de universiteit van Leiden en begon daarna zijn carrière in de advocatuur bij het kantoor De Brauw Blackstone Westbroek. In tientallen jaren als advocaat heeft hij een schat aan ervaring opgedaan.

Voorop staat bij hem het vinden van de voor zijn cliënten beste oplossingen. Zo mogelijk buiten rechte maar ook niet bevreesd om voor die beste oplossing voor zijn cliënten in rechte te vechten. Neem contact op met adviseur Henk Reinders: 070 302 40 30 of het contactformulier.

Recente artikelen

Kom werken bij Kortman Advocaten Den Haag

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.