zondag, december 3, 2023

mr. H.J.R. (Henk) Reinders

Henk Reijnders is al zeer lang als advocaat werkzaam. Hij is een all-round civilist en heeft als advocaat een brede ervaring op het gebied van huurrecht en arbeidsrecht. Daarnaast is hij gespecialiseerd in ambtenarenrecht.

Advocaat arbeidsrecht, huurrecht en ambtenarenrecht

Hij adviseert en treedt op voor particulieren, bedrijven en overheidsorganisaties in arbeidsrechtelijke kwesties en huurgeschillen. Met name wordt zijn advies vaak gevraagd in complexe en veelomvattende kwesties.

Hij adviseert cliënten zowel bij het aangaan als bij beëindiging van de arbeidsovereenkomst en een huurovereenkomst, maar ook bij tussentijds ontstane problemen en geschillen.

Advocaat Henk Reinders: een schat aan ervaring

Henk Reinders studeerde Nederlands recht aan de universiteit van Leiden en begon daarna zijn carrière in de advocatuur bij het kantoor De Brauw Blackstone Westbroek. Hij is inmiddels al tientallen jaren advocaat met een schat aan ervaring.

Voorop staat bij hem het vinden van de voor zijn cliënten beste oplossingen. Zo mogelijk buiten rechte maar ook niet bevreesd om voor die beste oplossing voor zijn cliënten in rechte te vechten. Neem contact op met advocaat Henk Reinders: 070 302 40 30 of het contactformulier.

Mr. H.J.R. Reinders staat ingeschreven in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten voor het rechtsgebied Huurrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Recente artikelen

Kom werken bij Kortman Advocaten Den Haag

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.