woensdag, mei 22, 2024

mr. G.A. (Geert) Verhoeven

Advocaat mr. Geert Verhoeven is in 2019 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens zijn studie stond hij al als vrijwilliger in de rechtbank om voor iedereen het recht toegankelijk te maken. Na zijn opleiding heeft hij waardevolle ervaring opgedaan bij de rechtbank Den Haag op het gebied van het bestuursrecht.

Bij Kortman Advocaten in Den Haag is mr. Geert Verhoeven als advocaat voornamelijk werkzaam binnen het bestuursrecht. Hij heeft echter als goede advocaat niet alleen kennis in zijn eigen vakgebied, maar ook kennis van andere rechtsgebieden. Voor Kortman Advocaten schrijft mr. Verhoeven blogs over actuele en relevante juridisch onderwerpen.

Uw advocaat in Den Haag

In het bestuursrecht is er geen sprake van een verplichte advocaat of procesvertegenwoordiging. U mag zelf uw zaak voorleggen aan de rechtbank. Een overheid kent echter zijn eigen regels en een gemeente of provincie schakelt vaak hun eigen juristen in om hun belangen te beschermen. Door een specialist zoals mr. Verhoeven in te schakelen kunt u tegengewicht geven. Bovendien kan mr. Verhoeven u helpen om de procedure op de juiste wijze in te steken en te begeleiden. Dit is belangrijk omdat bijvoorbeeld overschrijding van het beroepstermijn tot gevolg kan hebben dat de rechtbank uw zaak niet meer behandelt.

mr. Geert Verhoeven over zichzelf

“Doelgericht, analytisch en behulpzaam belangen verdedigen. Ik werk pragmatisch en doelgericht en kijk met een blik gericht op oplossingen naar uw zaak. Daarbij zet ik mij in om gemaakte afspraken na te komen en probeer ik valse hoop te vermijden. Ik neem de tijd om mijn adviezen duidelijk uit te leggen zodat u elke stap begrijpt. Niemand heeft iets aan een moeilijk te begrijpen uitleg of brief. Een brief van een wederpartij of de rechtbank leg ik in heldere taal uit zodat u de juiste keuze kunt maken.”

Neem contact op met mr. Geert Verhoeven

Wilt u vrijblijvend onderzoeken wat uw mogelijkheden zijn? Neem gerust contact op voor een eerste gratis gesprek: 070 302 40 30, per e-mail of het contactformulier.

Recente artikelen

Kom werken bij Kortman Advocaten Den Haag

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.