zondag, mei 22, 2022

mr. G.A. (Geert) Verhoeven

Advocaat mr. Geert Verhoeven is specialist op het gebied van het bestuursrecht. Hij is in 2019 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Al tijdens zijn studie hield hij zich bezig met het bestuursrecht en het recht toegankelijk maken voor iedereen. Na zijn opleiding heeft hij waardevolle ervaring opgedaan binnen het bestuursrecht bij de rechtbank Den Haag. Het bestuursrecht is het recht tussen de overheid en de burger/ondernemer, zoals boetes die worden opgelegd door de gemeente, bouwvergunningen of rijbewijzen die worden ingetrokken door het CBR. Ook op het gebied van het vreemdelingenrecht heeft Geert veel ervaring.

Bij Kortman Advocaten in Den Haag is Geert Verhoeven als advocaat voornamelijk werkzaam binnen het bestuursrecht en het personen- en familierecht. Een goede advocaat heeft namelijk niet alleen kennis in zijn eigen vakgebied, maar ook kennis van zaken daar omheen.

Vindt uw advocaat bestuursrecht in Den Haag

In het bestuursrecht is er geen sprake van een verplichte advocaat of procesvertegenwoordiging. U mag zelf uw zaak voorleggen aan de rechtbank. Een overheid kent echter zijn eigen regels en een gemeente of provincie schakelt vaak hun eigen juristen in om hun belangen te beschermen. Door een specialist zoals Geert Verhoeven in te schakelen kunt u tegengewicht geven. Bovendien kan Geert u helpen om de procedure op de juiste wijze in te steken en te begeleiden. Dit is belangrijk omdat bijvoorbeeld overschrijding van het beroepstermijn tot gevolg kan hebben dat de rechtbank uw zaak niet meer behandelt.

Geert Verhoeven over zichzelf

“Doelgericht, analytisch en behulpzaam belangen verdedigen. Ik werk pragmatisch en doelgericht en kijk met een blik gericht op oplossingen naar uw zaak. Daarbij zet ik mij in om gemaakte afspraken na te komen en probeer ik valse hoop te vermijden. Ik neem de tijd om mijn adviezen duidelijk uit te leggen zodat u elke stap begrijpt. Niemand heeft iets aan een moeilijk te begrijpen uitleg of brief. Een brief van een wederpartij of de rechtbank leg ik in heldere taal uit zodat u de juiste keuze kunt maken.”

Neem contact op met mr. Geert Verhoeven

Wilt u vrijblijvend onderzoeken wat uw mogelijkheden zijn? Neem gerust contact op voor een eerste gratis gesprek: 070 302 40 30, per e-mail of het contactformulier.

Recente artikelen

Kom werken bij Kortman Advocaten Den Haag

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.