donderdag, januari 27, 2022

mr. G.A. (Geert) Verhoeven

Jurist bestuursrecht mr. Geert Verhoeven

Geert Verhoeven studeerde in 2019 af aan de Universiteit van Tilburg en is een deskundig jurist op het bestuursrecht. Al tijdens zijn studie hield hij zich bezig met het recht toegankelijk maken voor iedereen. Na zijn opleiding heeft hij waardevolle ervaring opgedaan bij de rechtbank Den Haag. Hij heeft veel ervaring met het bestuursrecht, het recht tussen de overheid en burger zoals boetes die worden opgelegd door de gemeente of rijbewijzen die worden ingetrokken door het CBR. Ook op het gebied van het vreemdelingenrecht heeft Geert veel ervaring.

Bij Kortman Advocaten is Geert Verhoeven als jurist voornamelijk werkzaam binnen het bestuursrecht en het personen- en familierecht. Hij werkt niet alleen zelfstandig, maar staat ook de advocaten van Kortman Advocaten bij. Een goede toekomstige advocaat heeft namelijk behalve kennis in zijn eigen vakgebied, ook kennis van zaken daar omheen.

Waarom advies van een jurist bestuursrecht?

In het bestuursrecht is er geen sprake van een verplichte advocaat of procesvertegenwoordiging. U mag zelf uw zaak voorleggen aan de rechtbank. Een overheid kent echter zijn eigen regels en een gemeente of provincie schakelt vaak hun eigen juristen in om hun belangen te beschermen. Door een specialist zoals Geert Verhoeven in te schakelen kunt u tegengewicht geven. Bovendien kan Geert u helpen om de procedure op de juiste wijze in te steken en te begeleiden. Dit is belangrijk omdat bijvoorbeeld overschrijding van een termijn tot gevolg kan hebben dat de rechtbank uw zaak niet meer behandelt.

Geert Verhoeven over zichzelf

“Doelgericht, analytisch en behulpzaam belangen verdedigen. Ik werk pragmatisch en doelgericht en kijk met een blik gericht op oplossingen naar uw zaak. Daarbij zet ik mij in om gemaakte afspraken na te komen en probeer ik valse hoop te vermijden. Ik neem de tijd om mijn adviezen duidelijk uit te leggen zodat u elke stap begrijpt. Niemand heeft iets aan een moeilijk te begrijpen uitleg of brief. Een brief van een wederpartij of de rechtbank leg ik in heldere taal uit zodat u de juiste keuze kunt maken.”

Neem contact op met jurist mr. Geert Verhoeven

Wilt u vrijblijvend onderzoeken wat uw mogelijkheden zijn? Neem gerust contact op: 070 302 40 30, per e-mail of het contactformulier.

Recente artikelen

Kom werken bij Kortman Advocaten Den Haag

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.